Kolme voittoa ja kaksi kokemusta Helsingistä

Turku Muay Thain kilpailijat ottelivat tänään viisi ottelua Helsinki Thaiboxing Clubin järjestämässä salikilpailutapahtumassa. Osallistujamäärältään massiiviset kilpailut kestivät seitsemän tuntia, mutta mukana oli myös kannustusporukkaa niin kilpailijoista kuten harrastajaryhmästäkin. Siitä suuri kiitos innokkaille kannattajillemme!

D-luokka
-38kg Albert Bertenyi TMT – Romeo Ruponen MMA 300. Tulos: 3-0 Bertenyi.

11-vuotias Albert ja tamperelainen Romeo ottelivat molemmat hyvällä tekniikalla 2×2 minuuttisen D-luokan ottelun. Albertin reippaus, taito ja tekniikka olivat vastustajaa hiukan edellä, joten turkulaisjunnu nappasi uran toisesta ottelustaan voiton.

C-luokka
-63,5kg Ommi Mingsupphakun TMT- Suvi Pouttu Chitalada. Voittaja: Pouttu 3-0.

Ommi sai vastaansa hivenen kokeneemman tamperelaisen ja hän onnistui omassa pelissään paremmin, kuin meidän Ommi. Lähiottelulla ratkaistu ottelu jätti jälkeensä uudet harjoittelusuunnitelmat.

C-luokka
-81kg Rewayat Habibi TMT – Mantas Savicas Chitalada. Voittaja: Savicas 2-1.

Ravin kotiutuminen Afghanistanin potkunyrkkeilypiireistä suomalaiseen thainyrkkeilyyn otti nyt toisen askeleen. Kokeneempi liettualaisperäinen Mantas tiedettiin hyväksi lähiottelijaksi ja agressiiviseksi taistelijaksi, joten lopputulosta osattiin jo hiukan odotella kehäkulmassa, sillä potkunyrkkeilijälle se on tyylillisesti hankalaa. Toisessa erässä Ravi sai kuitenkin hienosti vietyä erän itselleen, mutta kolmannessa erässä Mantas löi taas pökköä pesään, joten antoisan reissun palkintona Raville oli rutkasti uusia ajatuksia, niin kilpailijana kuin kilpailuiden seuraajanakin.

C-luokka
57kg Amanda Tuomola TMT – Linnea Lindgård HTBC. Voittaja: Tuomola 3-0.

Mutta sitten Amanda (vas.) räjäytti potin tai ainakin siltä joukkueessa tuntui. 4-0 recordilla ja sarjaa painavempaa Linneaa vastaan lähdettiin haastamaan vähän altavastaajan asemasta, mutta Amanda (1-1) viis veisasi todennäköisyyksistä. Kovalla paineella ja suurella volyymillä voitettu ottelu oli todellinen näyte miten salikilpailuotteluita voitetaan työtä tekemällä! Amanda sai joukkueelta lämpimät onnittelut, niin hieno suoritus se oli!

C-luokka.
-67kg Susanna Lamminpää TMT – Sanni Salokanto HTBC. Voittaja: Lamminpää 3-0.

Susannalla (6-0) piti olla helppo matsi edessä, mutta Salokanto (1-1) möi nahkansa kalliilla. Oudolla rytmillä ja yhtäaikaisilla potkuilla sekoitettu Susannan pakka selkiytyi vasta lyönti- ja lähiotteluetäisyydellä. Susanna ottelee yleensä fiksusti ja kypsästi, mutta Salokanto sotki peliä todella onnistuneesti. Kokemusetu vei kuitenkin joka erässä ja nyt Susannalla on komeat 7-0 taulussa. SM-juna Joensuuhun odottaa helmikuussa!