Ajankohtaista

Tiedote

3.4.2020

Hyvät TMT:läiset! Viranomaisten suositusten ja määräysten vuoksi olemme joutuneet sulkemaan seuramme harjoitustilan covid-19 pandemian vuoksi 12.3. alkaen. Yhdistyksemme taloustilanne on hyvä, mutta kiinteät kulut juoksevat normaaliin tapaan. Kulumme koostuvat lähinnä vuokrakuluista. Siivous on asetettu tauolle, eikä yhdistyksellämme ole palkkakuluja. Kaikki vetäjämme toimivat vapaaehtoisesti seurassamme. Luonnollisesti kassaan ei tällä hetkellä virtaa […]

Lue lisää

Sali pysyy toistaiseksi suljettuna

22.3.2020

Jatkamme salin kiinni pitämistä toistaiseksi. Noudattakaa viranomaisten ohjeita, niin eristys pysyy mahdollisimman lyhyenä. Pysykää terveinä ja pitäkää itsenne kunnossa!

Lue lisää

Sali suljettu koronaviruksen vuoksi 23.3. asti

12.3.2020

Hallituksen suosituksen ja maanlaajuisten koronavirustartuntojen vuoksi suljemme salin 23.3. asti. Salillamme EI OLE tavattu koronavirusta. Tiedoitamme harjoittelun jatkumisesta nettisivuillamme sekä facebookissa.

Lue lisää

SIIRRETTY: TMT:n sääntömääräinen kevätkokous

6.3.2020

TMT:n sääntömääräinen kevätkokous la 14.3 kello 13.30 Viking Grace on siirretty. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Lue lisää

Vladdu teki voitokkaan comebackin KOK:ssa

1.3.2020

Volodymyr Holubiev (10-1) voitti eilen Helsingin KOK-illassa kaikin tuomariäänin liettualaisen Ricardas Kuliksen. Ruuti ei ollut täysin kuivaa, mutta voitto oli kelvollinen esitys 22-vuotiaalta hurjapäältä. Ottelu käytiin KOK-organisaation potkunyrkkeilysäännöillä. Pääkaupunkiseudulla viime vuodet asunut Vladdu suunnittelee muuttoa takaisin Turkuun ja TMT:n hellään huomaan.

Lue lisää

Seuraa Instagramissa