Neljä nuorten Suomen mestaruutta TMT:lle

Päivitys: Eiliset ottelut olivat Nuorten Suomen mestaruus otteluita, joten Eve, Emma, Mehku ja Ramin ovat nuorten Suomen mestareita! Asia on varmistettu liitolta. Alkuperäisten tietojen mukaan pelkästään 16-17 vuotiaiden sarjassa oli jaettu mestaruudet, eikä nuorten ja lasten sarjoissa. Järjestäjät muuttivat suunnitelmia kisapäivänä, eikä tieto liikkunut riittävän selkeästi. TMT oli myös kisojen paras seura neljällä mestaruudella!

Nuorten SM-kilpailuiden yhteydessä käydyssä Sport is Your Gang – turnauksessa TMT:läiset ahkeroivat neljän ottelijan voimin peräti viisi ottelua. Jokaisesta tuli voitto, viimeisestä luovutusvoitto 1. erän jälkeen. Suurimman urakan paiski Eveliina, joka oli kehässä kaksi kertaa. Nuorten SM-mitalit ratkottiin ikäryhmissä 16- ja 17-vuotiaissa, joihin ottelijoita löytyy ensi vuonna. Onnea kaikille, tästä on hyvää jatkaa syyskautta! We Make Champions!

Tytöt 12-13 vuotta
-56kg Eveliina Lehtinen, TMT – Wilma Virtanen, KSTBC 3-0
Pojat 14-15 vuotta
86kg Ramin Amirkhani, TMT – Tomas Dorotka, OuTBC 3-0
Tytöt 14-15 vuotta
-63.5kg Emma Kiviharju, TMT – Emilia Itkonen, ETBC 3-0
-56kg Eveliina Lehtinen, TMT – Jasmin Peltoniemi, KSTBC 3-0