Tryouts vol.9 – haussa raakaa talenttia

Seuran sisäiset harrastajasalikilpailut – Tryoutsit – järjestettiin tänään 9. kerran TMT salilla. Ennakkoilmoittautumisten perusteella saimme sovittua viisi otteluparia, jotka olivat saapuneet jo hyvissä ajoin lämmittelemään. Pienoista jännitystä oli ilmassa, kun ottelupareille selvitettiin Tryoutsien säännöt. Kyseessä oli epäviralliset kilpailut, jossa tyrmääminen oli kielletty, kovimmat tekniikat rajattu pois ja kehätuomari ohjasi kontaktin kovuutta. Siitäkin huolimatta tuttu kotikehä oli jännittävä ”gladiaattoriareena” hurraavan yleisön edessä.

Salille virtasi mukavasti porukkaa ja seuran sponsorit tarjosivat kaikille halukkaille hengityssuojaimia. Yleisön määrä sopi kokousrajoitusten sisälle ja raikuvin aplodein ensimmäinen ottelupari kuulutettiin kehään. Kun viisi otteluparia oli kohdannut toisensa kuusi seuralaista oli saanut kutsun kisaryhmään ja kaikki olivat päässeet kokemaan kilpailun hurmaa. Sehän oli tärkeintä.

Jälleen kerran oli hienoa nähdä, miten tutuista harrastajista kasvaa leijonia ”kirkkaiden valojen alla”. Haussa oli rakaa talenttia ja sitä myös saatiin.

Tryoutsit otellaan puolivuosittain ja seuraavan kerran ne käydään keväällä!