Tiedote

Hyvät TMT:läiset!

Viranomaisten suositusten ja määräysten vuoksi olemme joutuneet sulkemaan seuramme harjoitustilan covid-19 pandemian vuoksi 12.3. alkaen.

Yhdistyksemme taloustilanne on hyvä, mutta kiinteät kulut juoksevat normaaliin tapaan. Kulumme koostuvat lähinnä vuokrakuluista. Siivous on asetettu tauolle, eikä yhdistyksellämme ole palkkakuluja. Kaikki vetäjämme toimivat vapaaehtoisesti seurassamme. Luonnollisesti kassaan ei tällä hetkellä virtaa lainkaan rahaa.

Emme ole saaneet vuokranantajaltamme vastakaikua hankalaan tilanteeseen. Laskelmiemme mukaan kassasta rahat loppuvat alkusyksystä, jos emme pääse avaamaan salia. Tässä kohtaa on mahdoton sanoa mitä silloin tapahtuu.

Olemme päättäneet vaikeasta tilanteesta huolimatta jäädyttää kaikkien harjoituskortit 12.3. alkaen. Kun sali avautuu, kirjoitamme teille uudet harjoituskortit, joissa on huomioitu salin sulkeutuminen. Starttikurssin maksaneet voivat maksutta jatkaa kurssia mahdollisesti kesäkuun aikana tai syksyllä. Jos haluat tukea toimintaamme, voit lahjoittaa harjoitusajan kortiltasi seurallemme.

Pyrimme käynnistämään salin toiminnan heti kun se on mahdollista.

Terveisin,

Turku Muay Thai hallitus