SM:stä kaksi mestaruutta ja yksi pronssi!

Perjantai

Thainyrkkeilyn SM-kisat alkoivat TMT:n näyttäessä heti päivän ensimmäisessä ottelussa mitä on luvassa. TMT:n 14-vuotias Eveliina Lehtinen siirtyi 16-17-vuotiaiden sarjaan 57-kiloisissa. Hän sai vastaansa Milla Hoffman, Crestiltä. Eve jäi alussa hieman alakynteen, mutta kohottaessa potkujaan pääpotku löysi perille jota seurasi luvunlasku. Sen perään tuli toinen luvunlasku myös pääpotkusta, jolloin kehätuomari keskeytti ottelun 1:ssä erässä.

Eve kohtaa huomenna nuorten SM-finaaliottelussa HTBC:n Kerttu Tiaisen.

Mehku voitti neljännessemifinaalissa NKU:n Matias Äijön 3-0 pistein.

Lauantai

Eve voitti toisen erän teknisellä tyrmäyksellä nuorten 57-kilon Suomen mestaruuden! Ikäsarjassa 2 vuotta ylöspäin noussut Eve voitti keskeytyksellä molemmat ottelunsa.

HTBC:n Kerttu Tiainen tarjosi hyvän vastuksen, onnittelut SM-hopeasta.

Tämä oli Eveliina Lehtisen 3. Suomen mestaruus. We Make Champions!

Mehku kohtasi 75-kiloisten miesten semifinaalissa Deon salin Shuajb Kunushevcin. Ottelu oli haastava aikuisten sarjaan 16-17 vuotiaiden sarjasta nousseelle Mehkulle, joka on viime aikoina keskittynyt vapaaotteluun. Ottelun voitti Shuajb kaikin tuomariäänin. Onnittelut Mehkulle SM-pronssimitalista!

Sunnuntai

Ommi Mingsupphakun on 63,5 kilon Suomen mestari! Ommin ja Jyväskylän Eveliina Rauhansalon ottelu oli todella tiukka. Ommi voitti 1. ja Eveliina 2. erän. Kolmannessa erässä Ommi kaivoi rutkalla taistelutahdolla osumia ja pysäytyspotkut päähän onnistuivat erityisen hyvin. Ottelun päätyttyä ei oltu varmoja tuloksesta, mutta tuomarit julistivat Ommin mestariksi selvin 3-0 lukemin. Tämä oli Ommin 2. Suomen mestaruus.

TMT:n joukkue voitti kaksi Suomenmestaruutta ja yhden SM-pronssin.