SM-tuloksia 1. karsintapäivältä

Ommi Mingsupphakun (TMT) potkaisee jyväskyläläistä
Petra Pirttimäkeä. Kuva: Riku Immonen

57-kilon neljännessemifinaalissa kohtasivat TMT:n Maija Lehto ja
Linnea  Lindgård HTBC:ltä. Pitkä helsingitär laittoi Maijan potkuetäisyyksillä vaikeuksiin, mutta tämä paikkasi tilanteet vahvalla lähiottelullaan. Ottelu painottui lähiotteluun ja se oli Lehdolle suotuisa strategia. Hän voitti tiukan ottelun hajaäänin 2-1 ja etenee tämänpäivän semifinaaliin, jossa vastassa on samaisen seuran Rauha Halko.

Maija Lehto, TMT vs. Linnea  Lindgård, HTBC. Kuva Riku Immonen.
Maija Lehto, TMT vs. Linnea  Lindgård, HTBC. Kuva Riku Immonen.

Maija Lehto, TMT vs. Linnea  Lindgård, HTBC 2-1. Kuva Riku Immonen.
Maija Lehto, TMT vs. Linnea  Lindgård, HTBC 2-1. Kuva Riku Immonen.
Ommi Mingsupphakun saapuu kehään. Kuva Riku Immonen.

60-kilon sarjan semifinaalissa kohtasivat Ommi Mingsupphakun, TMT ja Petra Pirttimäki, JMT. Potkuetäisyydellä käytiin tasaista iskunvaihtoa, mutta kun Ommi pääsi lähiotteluun pelattiinkin melkein yhtä maalia. Toisessa erässä jyväskylätär pääsi paremmin ottelun kiinni. 1. ja 2. erä menivät avoimen arvostelun mukaan hajaäänin Ommille. Kolmannessa erässä pieni hyytyminen vei varmasti erän vastustajan kulmaan, joten ottelun ratkaisu oli tiukka. Tappio tuli hajaäänin, mutta suoritus oli todella hyvä, sillä tämä oli Ommin ensimmäinen B-luokan ottelu.

Ommi Mingsupphakun, TMT ja Petra Pirttimäki, JMT 1-2. Kuva Riku Immonen.
Susanna Lamminpää tähyilee kehäänsaapumislavaa verhon takana. Kuva Riku Immonen.
Susanna Lamminpää, TMT  vs Areta Santos, CAF. Kuva Riku Immonen
Susanna Lamminpää, TMT vs Areta Santos, CAF. Kuva Riku Immonen.
Susanna Lamminpää, TMT vs Areta Santos, CAF. Kuva Riku Immonen

63,5kilon sarjan semifinaalissa kohtasivat Susanna Lamminpää TMT ja Areta Santos CAF. Lamminpään tunnollinen harjoittelu näkyi ensi hetkillä, kun hän lähti lyömään vastustajaansa innokkaasti. Kaksi ensimmäistä erää menivät avoimen arvostelun myötä Lamminpäälle ja kolmannessa Santos laittoi pökköä pesään. Viimeinen erä oli kaikista kiivain ja molemmat laittoivat parastansa peliin. Tulos Areta Santos, CAF vs Susanna Lamminpää, TMT 0-3.

Areta Santos, CAF vs Susanna Lamminpää, TMT 0-3. Kuva Riku Immonen.