Kolmoisvoitto Nokialta!

Piritta Kuronen lasketti lukua vastustajalleen kovilla alapotkuilla 1. erässä. Toisess erässä vastustajan kantti petti ja ottelu päättyi TKO-voittoon.
+75kg Piritta Kuronen (Turku Muay Thai) VS. Patt Pattamarat (Chitalada Finland) TKO2

Veeti Liimatainen sai taistella kaikin voimin, että voitto irtosi Deon salin ”Hususta”. Toinen ja kolmas erä meni Veetille ja siten koko voitto kaikin tuomariäänin 3-0.
-71kg Hussein Osman Yusuf (Deo’s Muay Thai) VS. Veeti Liimatainen (Turku Muay Thai) 3-0

Nico Auvisen hurja loppukiri toi voiton muuten tasaisesta ottelusta. Kolmosessa Nico takoi luvunlaskun ja matsissa nähtiin harvinaista kyynärpääsotaa c-luokassa. Kovan ottelun voitti kaikin tuomariäänin Nico Auvinen 3-0.
-67kg Casper Salenius(Crest – PFC) VS. Nico Auvinen (Turku Muay Thai) 3-0