Kolme voittoa kotikisoista

Tänään TMT:n kotisalilla käydyissä salikilpailuissa kotisalin ottelijat pärjäsivät hienosti. Illan viimeisessä ottelussa Ramin Amirkhani ja Eetu Kuhlman iskivät raskaassa sarjassa trillerimäisissä tunnelmissa. Kahden vuoden ottelutauon jälkeen Ramin herpaantui 1. erässä ja lähti tappelemaan, josta seurasi kaksi luvunlaskua. Hän keräsi paketin kuntoon ja laittoi vastustajansa kuulemaan lukua viimeisessä erässä. Voitto tuli kotikulmaan 3-0 ja erityisesti täytyy mainita, että Kuhlman otteli illassa kaksi ottelua voittaen 1. ottelunsa. Se on kova suoritus!

Nico Auvisen ottelu päättyi D-luokan ottelussa no contest tuomioon, sillä ottelijat eivät kyenneet rajoittamaan voimaansa. Nico esitteli mainiota potkupeliään voitokkaasti ja harmittavasti syksyn eka matsi päättyi näihin tunnelmiin.

Veeti Liimatainen otteli 15-vuotiasta, mutta itseään sarjaa raskaampaa Nooruldeen Saadallahia vastaan. Veetin kokemus näkyi ja hän vei tyylikkäästi voimiaan rajoittaen C1-luokan ottelun voittoon. Oli parempi saada ottelukokemusta näin, kuin ei matsia ollenkaan.

Jake Lehtinen kohtasi taitavan Shuajb Kunushevcin C-luokassa. Jaken kova prässi tuotti tulosta kolmannessa erässä, kun Shuajbin kestävyys joutui todenteolla koetukselle. Ottelu oli todella tasainen ja voitto olisi voinut matkata vastakkaiseenkin kulmaan, mutta meille oli tärkeää saada hyvä matsi joka kehittää. Ottelu päättyi Jaken hajaäänivoittoon 2-1.

Ravin paluu kehään kahden vuoden tauon jälkeen oli todellinen koetinkivi, sillä hän sai vastaansa nuoren mutta nousevan kyvyn Magamed Tavbulatovin Deon salilta. Uhkarohkea ja suojaton ristiiniskeminen oli hurjaa katsottavaa, mutta onneksi pahimmat iskut eivät osuneet. Viimeisessä erässä Ravin eväät olivat syödyt, joten voitto matkasi oikeutetusti Magamedille.

Nimellisestä TMT:tä edusti myös FFG:n Minna Grusander, joka voitti oman ottelunsa hajaäänin 2-1.