TMT osallistuu PM-turnaukseen ja juonioreiden SM-kisoihin Oulussa tulevana viikonloppuna

Lauantaina 14.11. käydään thainyrkkeilyn pohjoismaiden mestaruuskilpailuturnaus Oulussa. Samaan aikaan samassa paikassa mitellään myös thainyrkkeilyn junioreiden SM-kilpailut. Turku Muay Thailla on vahvat mestariehdokkaat molempiin turnauksiin. 81 kilon sarjan Daniel Forsberg on tehnyt tänä vuonna selvää jälkeä voittamalla kaksi SM-kultaa, potku- ja thainyrkkeilyssä, sekä voittaen kaikki tämän vuoden ottelunsa viimeisimmän niistä tyrmäyksellä. Forsbergin paras sijoitus PM-kisoista on hopeaa vuodelta 2012.

Juonioreiden SM-kilpailuihin osallistuu TMT:ltä kaksi junioria. Adiel Lemberg lähtee hätistelemään ensikertalaisena 81-kilon sarjaa ja Turkuun pysyvästi majautunut ukrainalaistaustainen Vladimir Golubev on ilmoittautunut juonioreiden SM-kilpailuihin 75 kilon sarjaan, mutta ennakkotietojen mukaan hän on jäämässä ilman ottelua. Turhaa matkaa ”Vladdu” ei tule Ouluun tekemään, vaan Juhani Fyrsten Oulusta on ilmoittautunut kohtaamaan nuorukaisen turnauksen ulkopuolella mikäli tämä jää ottelutta.

TMT:n huoltotiimissä ovat Riku Immonen, Timo Tamminen ja Daniel Lemberg. Turku Muay Thai maksaa kilpailijoiden sekä huoltajien matka- ja majoituskulut.

Kaikki TMT:läisten ottelut julkaistaan kisojen jälkeisellä viikolla TMT:n youtube-kanavalla (1080p) . Matkaa voit seurata instagrammissamme.