Forsberg tyrmäsi, Vladimir takoi voiton Turun Apollossa

Lauantai-iltana Turun Apollossa järjestetyssä Fight Promotion Showdown kamppailutapahtumassa käytiin otteluita thainyrkkeilyssä, vapaaottelussa ja lukkopainissa. TMT:tä olivat edustamassa Daniel Forsberg, Vladimir Golubev ja Adiel Lemberg.

78-kiloisiin sovittu ottelu (3x3min) oli Vladimirin ensimmäinen thainyrkkeilyottelu. Vastustaja Aleksi Matikainen Tampereelta oli sarjaa kevyempi, mutta paperilla hiukan kokeneempi. Ensimmäinen erä oli vielä tasainen ja kävi selväksi, että thainyrkkeilyharjoitukset olivat muokanneet Vladimirin Sambo taustaista tyyliä sopivaksi muay thai kehään. Toisessa erässä Matikaisen voimat ehtyivät vahva Vladin paineessa, jolta nähtiin muutama hurja iskuryöppy. Viimeinen erä oli Vladimirin, joka otteli jopa kädet alhaalta ja haki erikoistekniikoita.

Voittaja kaikin tuomariäänin 3-0 Vladimir Golubev.

81-kiloisissa vasta 15-vuotias ja uransa kolmanteen otteluun tullut Adiel Lemberg oli silmämääräisesti poikanen, aikuisen Dimitrios Kydonakiksen rinnalla. Ensimmäinen erä oli kaikista vaikein Adielille, jolle altaliikkuva ja lähiottelusta lantion korkeudelta sitova Dimitrios oli selvästi kokeneempi. Adiel keräsi hienosti itsensä toiseen erään jopa vaarallisen ekan erän jälkeen ja yritti saada lyönneillä kreikkalais-suomalaisen päätä piikille. Kolmas erä sujui paremmin, mutta oli jo selvää että piste-ero oli liian suuri. Ottelu antoi hyvän kokemuksen juniorille, jonka tulevaisuus odottaa kirkkaana.

Voittaja kaikin tuomariäänin 3-0 Dimitrios Kydonakis HTBC

Daniel Forsberg kohtasi K-1 säännöin ruotsalaisen Jafar Mukrin. Mukrista tiedettiin ennakkoon, että hän lyö vahvasti. 81 kiloinen Forsberg ei antanut vastustajalleen mitään mahdollisuuksia ja dominoi ensimmäistä erää kuten tahtoi. Nopeat potkut ja lyönnit jättivät Mukrin joka tilanteessa jälkijunaan ja toisen erän tauolla annettiin vaan tyrmäyksen hakuohjeita. Toisessa erässä hyppypolven jälkeen Forsberg löi vastaantulevaa Mukria takimmaisella kädellä päähän, joka jäi makaaman kanveesille luvunlaskun loppuun saakka.