Seurassamme harjoitteleva Makwan Amirkhani UFC-häkkiin

 
Turku Muay Thain kisaryhmässä alusta asti harjoitellut Makwan Amirkhani on valittu Tukholman Tele2-areenan UFC-iltaan, joka otellaan tammikuun 24. päivä. Vapaaottelussa Finnfighters’ Gymiä edustava kreko-painitaustainen Makwan otti yhteyttä TMT:n kisaryhmän valmentaja Riku Immoseen jo heinäkuussa, tarkoituksenaan aloittaa thainyrkkeily Immosen valmennuksessa siinä kilpaillen ja sitä kautta kehittyen paremmaksi vapaaottelijaksi. Immonen ohjasi kesällä 10. keskiviikkona ”pystytekniikkaharjoituksia” Finnfighters’ Gymillä, josta kipinä harjoitteluyhteistyölle sai alkunsa. Harjoitteleminen alkoi reilut kahta kuukautta myöhemmin, kun tilat järjestyivät uudelle Turku Muay Thai thainyrkkeilyseuralle. TMT on thainyrkkeilyseura, joka ohjaa ja valmentaa thainyrkkeilyn lisäksi vapaaottelijoille ”pystytekniikoita” kerran viikossa ja harjoitteluun enemmän sitoutuneet vapaaottelijat otetaan mielellään kisaryhmään.

 

”Makun” tulo salille on otettu avoimesti vastaan ja hän sai heti yhdessä Suomen kovaiskuisimman thainyrkkeilijän Daniel Forsbergin kanssa yhteistyökumppanin Sporttiverstaan Ramista, jonka ohjaamissa päiväharjoituksissa on kehitetty raajojen liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Lajiharjoituksissa syksy on vietetty tekniikka- ja sparriharjoituksissa, joissa hän on käynyt ahkerasti.

Kun tieto UFC-ottelusta tuli, niin harjoitukset vakavoituivat ja niitä suunniteltiin yhdessä vapaaotteluvalmentaja Sampo Pänttäjän kanssa. ”Maku” leirittelee tulevat viikot Tukholman Allstars vapaaottelusalilla, jonka jälkeen harjoitukset jatkuvat TMT:n salilla harjoittelustrategian mukaisella tavalla. Tele2 areenalle on jo myyty 20 000 lippua ja häkin kulmauksessa Makwania avustaa Sampo Pänttäjä ja Riku Immonen.

Turku Muay Thai toivottaa Makwanille onnea ja lyö omalta osaltaan tulta pyttyyn!