Makwan Amirkhani ottelee lauantaina UFC Berlin illassa

Suomen lomillaan Turku Muay Thaissa pystyharjoitteluaan hiova Makwan Amirkhani ottelee juhannusaattona lauantaina 20.6. UFC Berlin tapahtumassa. Sensaatiomaisella hyppypolvityrmäyksellä tammikuussa tähtiin ponnistanut Amirkhani kohtaa Berliinissä meksikolaisen Masio Fullenin. UFC debyytin jälkeen Tukholmaan muuttanut Makwan on harjoitellut ammattimaisesti Allstars salilla, jossa on kahdeksan UFC sopimuksen omaavaa vapaaottelijaa. Turussa lomaillessaan Makwan on harjoitellut TMT:n kisaryhmän valmentajan Riku Immosen kanssa, joka lähtee hänen mukaansa Berliiniin. Team Makwan Amirkhani huoltotiimissa on myös Allstarsin valmentajia, jotka ovat työskennelleet Amirkhanin kanssa jo joulukuusta saakka.

Fysiikka- ja venyttelyharjoituksissa Makwania on Turussa avustanut Sporttiverstas. Palautusjuomat suoraan kahvion blenderistä on tarjonnut Leaf Areena. TPS on sponsoroinut taas laadukkaita CCM harjoitusasusteita. Edellä mainitut yhteistyökuviot ovat järjestyneet TMT:n ja Leaf Areenan kumppaneiden kautta.

Team Makwan Amirkhanin Berliinin matkaa voi seurata Turku Muay Thai fb-sivulta. Ja ota myös Instagrammista seurantaan @MakuLaku ja @TurkuMuayThai