Kolmoisvoitto ja raskaan sarjan nuorten SM-kulta Helsingistä

Turku Muay Thain ottelijoilla meni lauantain nuorten SM-kilpailuissa ja samassa tapahtumassa järjestetyissä salikisoissa niin sanotusti putkeen. Kolmella ottelijalla napattiin kolme voittoa.

Susanna Lamminpää otteli helsinkiläistä Areta Santosia vastaan, jolla oli kaksi kertaa enemmän ottelukokemusta kuin Susannalla. Santosin ottelutauko näkyi ja hän ei pysynyt Lamminpään vauhdissa. Susanna Lamminpää voitti ottelun 3-0 äänin ja hänen ottelurecordinsa on nyt 6-0.

Tea Läntinen kohtasi ensikertalaisen Denise Nöjdin Nummelasta. Nöjdin kunto petti pahoin ensimmäisessä erässä ja toisessa erässä hän otti lukua. Tea kannatteli helppoa ottelua loppuun asti, koska salikisoissa tyrmäyshakuisuus tuottaa ”no contest” tuomion. Voittaja Tea Läntinen 3-0.

Raskaan sarjan junioreiden SM-finaalissa Adiel Lemberg kohtasi Porvoon Lassi Hentusen. Hentunen vastasi potkuillaan satakiloa aamulla punnituksessa kellottaneen Lembergin iskuihin. Ottelua rasitti neljä kertaa Hentusen nivusiin osuneet potkut. Lemberg tarjoili ottelussa raskaita koukkuiskuja ja muutama erikoistekniikkakin nähtiin. Hyppykierrepotku ja kaksi kääntölyöntiä. Ottelun voitti 2-1 tuomariäänin Adiel Lemberg. We Make Champions!

Kilpailut tuottivat kolmoisvoiton, jota oli mukava tuuletella!