Kaksi voittoa ja sekunnin mittainen no contest Helsingin salikisoista

Turku Muay Thain kilpailijat osallistuivat tänään 4.2. Helsinki Thaiboxing Clubin järjestämiin salikilpailuihin. Kaikki ottelivat 3×2 minuuttia ja otteluparien hakemisessa oli pientä haastetta, mutta järjestävän seuran Satu Rastas osoitti urheiluhenkeä ja otteli tapahtumassa kaksi kertaa.

Susanna otteli uransa toista kertaa neljättä kertaa kehään kiivennyttä HTBC:n Satu Rastasta vastaan. Ensimmäisessä erässä Susanna oli hieman vaikeuksissa Rastaan potkujen kanssa, mutta toisessa erässä helsingitär alkoi taittua ja viimeinen erä olikin sitten Susannan heiniä.

-67 kg Satu Rastas HTBC vs. Susanna Lamminpää TMT 1-2

HTBC:n Satu Rastas siis osoitti urheutta ottelemalla kaksi kertaa samoissa kisoissa, vaikka olikin ensimmäisen koitoksen jälkeen aika lailla poikki. Juuli oli intoa täynnä kilpailudebyytin venyessä loukkaantumisten takia ja vaikka häntä toppuuteltiin kulmasta ottelemaan rauhallisesti, heti päähän tähdätty potku osui perille. Rastas sai sen verran kovan tällin suoraan perille, että kehätuomari hyppäsi väliin ja kun silmäkulmasta alkoi vuotaa verta, ei kehätuomari nähnyt muuta mahdollisuutta kuin laittaa ottelu poikki, koska tekniikkaotteluissa (3x2min + kaikki varusteet) tyrmääminen ja täysi kontakti on kielletty. Ottelua oli ehtinyt kulua arviolta sekunti.

-67 kg Satu Rastas HTBC vs. Juuli Porkka TMT NO CONTEST

Sami Lankinen on keitelty sen verran kovissa sopissa mm.  Daniel Forsbergin sparrarina, että pieni hikijumppa 3×2 minuuttia sujui helpohkosti. Välillä kontakti oli kiihtyä liian kovaksi, mutta Sami hillitsi itseään sen verran, että otteli selvän 3-0 voiton.

-81kg Sami Lankinen TMT vs Sami Karjalainen HTBC 3-0

TMT:n harrastajat läksivät kisoihin hienosti kannustamaan seuran kilpailijoita! Kilpailuryhmä kiittää seuralaisia kannustuksesta ja seuran hallitus palkitsi kannustusjoukot paikalle omalla minibussilla järkänneen Janne Koiviston TMT-lippiksellä!!