Daniel Forsberg voitti nyrkkeilyottelun Ruskeasuolla

Daniel Forsberg on kärsinyt ottelupulasta, mutta nyt kovalyöntinen turkulaisthainyrkkeilijä voi hakea otteluita nyrkkeilypuolelta. Aiemminhan kansainvälinen nyrkkeilyliitto AIBA kielsi muilta kamppailijoilta kisoihinsa osallistumisen, mutta kielto kumottiin alkusyksystä.

Tänään perinteikkäässä Ruskiksen skaboissa Helsingissä, Lahden Kalevaa edustanut Forsberg löi 3-0 lukemin Kirkkonummen Rasmus Hjortin alle 91-kilon sarjassa. Hjort aloitti suoralyönneillään ottelun, mutta joutui Forsbergin koukkujen kontraamaksi. Tällä käsikirjoituksella mentiin kaikki kolme erää.

Forsberg oli antava osapuoli ja sai perille toisessa erässä niin kovan vartalolyönnin, että Ruskiksen tiiliseinät kajahtivat. Hjort kesti hienosti myös muutaman kovan koukun päähän. Ottelu oli Forsbergilta mallikas suoritus ja ottelun pienet puutteet antoivat harjoittelulle uutta suuntaa.

 

[embedplusvideo height=”360″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/2hjq6f6″ standard=”http://www.youtube.com/v/EzQ9AfiR2Sw?fs=1″ vars=”ytid=EzQ9AfiR2Sw&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2352″ /]