TMT mukana Tough Viking kilpailussa

Photo: toughviking.se/fi

10.9.2016 Helsingin Tough Viking -estejuoksutapahtuma oli TMT:n joukkueelle onnistunut kokemus. Joukkue sijoittui sijalle 62. Joukkueen jäsenet ylittivät maaliviivan yhdessä aikaan 1:30.

Kymmenen kilometrin radalla oli lähes parikymmentä erilaista estettä. Osa esteistä oli voimaa vaativia, toiset ketteryyttä ja tasapainoa. Eniten oli erilaisia kiipeilyesteitä. Osa niistä oli niin korkeita, etteivät lyhyemmät päässeet niistä ilman apua. Kolmessa esteessä joutui kastumaan jääkylmässä vedessä. Rata sisälsi myös maastojuoksua erittäin jyrkillä nousuilla ja laskuilla.

Jos ei pystynyt suorittamaan estettä joutui tekemään korvaukseksi 20 burpeeta. Joukkueen naisilta jäi esteistä suorittamatta neljä, kun miehet suoriutuivat lähes kaikista vaivatta. Kovimman suorituksen teki Daniel Forsberg, joka pääsi läpi kaikki esteet.

Daniel ja Jukka olisivat suorittaneet radan varmasti huomattavasti paremmalla ajalla elleivät olisi jääneet auttamaan joukkuetovereita Katjaa ja Annaa heille vaikeimmissa raskaissa ja korkeissa esteissä.

Joukkueella oli hauskaa ja yhteishenki oli loistava. Sama tiimi osallistuu ensi vuonna uudestaan ja ottaa mukaansa mielellään muitakin TMT:n jäseniä!😀