Kuntonyrkkeilyä ja kuntothainyrkkeilyä keskiviikkoisin

 

Keskiviikkoisin 5.11.2014 alkaen kuntonyrkkeily- ja kuntothainyrkkeilyharjoitukset alkavat salillamme. Tunnit ohjaa Anna Forsman.

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokas treeni, jossa etenkin yläselkä, hartiaseutu ja kädet saavat harjoitusta. Kuntonyrkkeily kehittää myös reaktionopeutta, kestävyyttä ja lihaskoordinaatiota. Tunnilla harjoitellaan turvallisesti lyöntejä ja niiden yhdistelmiä. Harjoitukset alkavat lämmittelyllä ja venyttelyllä. Kunto-osuus tehdään pareittain pistareihin lyöden. Tunnin lopussa tehdään lihaskuntoharjoituksia. Kuntonyrkkeily on kaikille soveltuva ja turvallinen harjoitusmuoto, joka ei vaadi aiempaa kokemusta kamppailu-urheilusta.

  • Harjoitusvarusteeksi soveltuvat sisäpelikengät ja joustavat vaatteet.
  • Saat tunnilla tarvittavat nyrkkeilyhanskat salilta.
  • Tunnin kesto 55 minuuttia.

Kuntothainyrkkeily

Kuntothainyrkkeily on tehokas harjoitustunti, jossa sekä ylä- että alavartalo saavat harjoitusta. Kuntothainyrkkeily kehittää myös reaktionopeutta, kestävyyttä ja lihaskoordinaatiota. Kuntothainyrkkeilyssä harjoitellaan thainyrkkeilyn helppoja tekniikoita kuten lyöntejä, potkuja, torjuntoja ja liikkumista. Harjoitukset alkavat lämmittelyllä ja venyttelyllä. Kunto-osuus tehdään pareittain tyynyihin lyöden ja potkien. Tunnin lopussa tehdään lihaskuntoharjoituksia. Kuntothainyrkkeily on kaikille soveltuva ja turvallinen harjoistusmuoto, joka ei vaadi aiempaa kokemusta thainyrkkeilystä.

  • Harjoitusvarusteeksi soveltuvat joustavat vaatteet, tunnilla ei käytetä kenkiä.
  • Saat tunnilla tarvittavat nyrkkeilyhanskat salilta.
  • Tunnin kesto 55 minuuttia.