Lapsiparkki

Leaf Areenan Mehukatti Lastenmaailmassa toimiva lapsiparkki on käytössämme 5€ / lapsi / kerta. Hoitoaika on maksimissaan 1,5 tuntia. Hoidettavan lapsen on oltava vaipaton, vähintään 3-vuotias eikä nälkä saa kurnia masun pohjalla, sillä hoitopaikassa ei ole välipalatarjontaa. Varaathan hoitoajan Leaf Areenan kahvilasta tai puhelimitse numerosta 010 281 4400 viimeistään päivää aikaisemmin.

Katso aikataulu ja lisätietoja

leaf_areena_mehukatti_lastenmaailma

Pukukaappien vuokraaminen

Haluatko säilyttää harjoitusvälineitä salillamme? Voit vuokrata pukukaapin aina kalenterivuodeksi kerrallaan. Varusteet on säilytettävä kaapin sisäpuolella ja oveen tulee hankkia riippulukko. Kysy kaappien vuokrauksesta lisää ohjaajiltamme.

12187973_403530999857632_839914817187087690_o

12187969_403786803165385_1990854111857282219_o

Polttarisparri

Polttarisankarille järjestettävä polttarisparri on unohtumaton kokemus! Päätähti tulee polttariseurueen tuomana salille, jossa hän saa n. 30min pikakurssin thainyrkkeilyn saloihin. Tämän jälkeen hänet puetaan otteluvarusteisiin ja hänelle kerrotaan, että seuraavaksi on tiedossa harjoitusottelu mestaristason thainyrkkeilijää vastaan. Sparrissa juhlakalua mätkitään sopivasti, mutta kuitenkin turvallisesti hyvässä hengessä 3-5 erää. Sankari saa olla hiukan juhlatuulella, mutta kun kyseessä on pieni urheilutuokio, niin taistelukunto ei saa olla liian heikko.

Polttarisparrin yhteiskesto on n. tunti.

Ota yhteyttä meihin!

Polttarisparrin valokuvaus

Polttarisparrit saa parhaiden ikuistettua valokuvaajamme avulla, jos polttariseurue haluaa vain nauttia juhlakalun leikkihenkisestä ottelusta. Samuli Lindström on tunnettu hää- ja kamppailukuvaaja, jonka kädenjälkeä tämänkin sivun valokuvat ovat.

Mainitse polttarisparria varatessasi valokuvausoptio.

Polttarisparrin jatkot edustussaunassa ja ulkoporeammeissa

himalaya ashwagandha mix buy Leaf Areenan  iso uusi tilaussauna Sisu-edustussauna tarjoaa upeat löylyt jopa yli 40 hengen ryhmille. Vanhaan tehdasmiljööseen rakennetut saunatilat on varustettu korkealaatuisesti ja katetun kattoterassin hulppeissa ulkoporealtaissa rentoutuu isompikin ryhmä. Hinnoittelun löydät Leaf Areenan hinnastosta. Sisu-edustussaunan varaus tapahtuu Leaf Areenan myyntipalvelun kautta.

_mg_9246_500

_mg_9254_500

_mg_9383_500

_mg_9435_500

Yksityisryhmät tai salin vuokraaminen

Vedämme ohjattua yksityisharjoituksia työ-, harrastus- tai muille ryhmille. Harjoitusten sisältö on täysin räätälöitävissä.

Vuokraamme salia etupäässä niinä aikoina, kun salilla ei ole muuta käyttöä. Salin harjoitusvälineet ovat vuokraajan käytössä. Opastamme tarvittaessa erilaisten harjoitusvälineiden kanssa.

Ota yhteyttä meihin!

Leaf Areenan kahvio

Leaf Areenan kahviossa virkistäydyt urheilusuorituksen päätteeksi ja vietät aikaasi viihtyisässä ympäristössä. Laadukas ja monipuolinen Leaf Areenan kahvila on varustettu A-oikeuksilla ja sieltä löytyvät niin suolaiset kuin makeatkin syötävät. Voit lukea vaikkapa sähköpostisi kahvilan tietokoneilta, jotka ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Viihtyisällä terassilla vanhan makeistehtaan katolla nautit kahvilan antimista. Tarjolla on lisäksi urheilujuomia ja lisäravinteita niitä tarvitseville.

Arkisin ja sunnuntaisin 10:00 – 22:00, lauantaisin 10:00 – 20:00 katso poikkeukselliset aukioloajat.

leafareenakahvio

Desinfioi harjoitusvarusteesi otsonoimalla

hygiokaappi

Tuoksuvatko treenivarusteesi tai -vaatteesi epämiellyttävälle? Meilt löytyy maksuton otsonointikaappi! Otsonointi tuhoaa kaiken orgaanisen kuten bakteerit, virukset, hiiva- ja homesienet.

Katso Hygio esittelyvideo.

 

 
TwinsFinland
Blue Corner
Apollo
YIT
Farabi Scandinavia
K-market Kokinvuori
Macron
Neste K Raisio Martinkatu
Leaf Areena
Urheiluhieroja Veikko Rissanen
Peab
Merkkihanski