KOK'61: Forsbergin hurja sota palkittiin voitolla

Daniel Forsberg kohtasi hetki sitten Latvian Riigassa, KOK World GP 61 tapahtumassa paikallisen Raimonds Aukstikalniksen. Sarjan 86 kilon Super Fight oteltiin heti alusta lähtien täysillä ja Forsberg osoitti jo ensi hetkillä, ettei ole turha mies sarjaa ylempänäkään. Koko 1. erä pelattiin yhteen maaliin, latvialainen otti vastaan alapotkuja, kaatuili potkuihin ja maisteli Forsbergin kovia sloteja. Aukstikalnis törmäsi otsallaan Forsbergin nenään ja lääkäri joutui tutkimaan Forsbergin nenänvartta pitkään. Helpotukseksi ottelu jatkui Forsbergin varmaan erävoittoon. Toinen erä jatkui siitä mihin 1. erä jäi, Forsbergin hallintaan. Aukstikalnis ei oikeastaan muutamia hyökkäyksiä lukuunottamatta päässyt Forsbergiin käsiksi, vaikka tämä ajautuikin muutaman kerran köysiin. Kolmas erä oli myöskin Forsbergin. Hän satutti vastustajaansa kahdella vartalokoukulla, joista molemmat satuttivat vastustajaa eleistä ja välittömästä pakittelusta päätellen. Kolmatta ja kohtalokasta vartalopommia Forsberg ei enää päässyt antamaan, mutta ottelun loputtua oli selvää, että paine oli ollut ns. Latvian maalilla. Hieman yllättäen voittajanjulistuksessa ilmoitettiin hajaäänivoittaja 2-1, mutta onneksi voittaja oli oikea, Daniel Forsberg.

Paljon onnitteluja Daniel, kova matsi, kova mies ja kova tiimi!!