Otto Suonpää voitti Tatu Varrion Turun yössä

Otto Suonpää otti 3-0 voiton Nummelan Tatu Varriosta Fight Promotion Showdown Vol. 5 illassa Turun Apollo yökerhossa. K-1 säännöin 71-kiloisissa käyty ottelu oli loukaantumisen jälkeen kehäänpalanneelta Suonpäältä hyvä suoritus kaksi ensimmäistä erää. Ensimmäisessä erässä Otto kajautti pölyt hyllyltä perille osuneella pääpotkulla. Toisessa erässä turkulainen tarjoili makoisia vatsakoukkuja, mutta kolmannessa erässä vieraskulmassa oli herätty taistelemaan, joka sai hiukan hengästyneen Suonpään jopa puolustusasemiin. Pieni loppukiri ei muuttanut ottelun tulosta, vaan Otto Suonpää vei ottelun itselleen kahden selvän erävoiton turvin 3-0. Katso otteluvideo alta.

Kaisa Kallion piti otella samassa tapahtumassa, mutta hänen vastustajansa peruutti.

[embedplusvideo height=”360″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/2eIIrDR” standard=”http://www.youtube.com/v/f2ZWifEYR5M?fs=1″ vars=”ytid=f2ZWifEYR5M&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4694″ /]